Monday, 11 July 2011

Please aku nak lulus



salam,  aku kene repeat balik sume. peh, frust giler. sekarang aku da rase cam orang repeat paper lak, nak nagis pun ade ni. huhuhu :'( . tak suke!! tau x ape aku nk wat? aku rase aku nak angkat telpon, pastu telpon kawan aku yg lebih kurg same ngan aku. aku nak duk merungut kat die pastu suruh die bagi nasihat kat aku.

dulu aku pernah cakap takper, awak da amik 2 kali mesti awak lagi expert dari yang lain. huh, hipokrik betul aku, sekarang ni aku terfikir munkin dlu aku nasib bek jer lulus. huhu malasla nak wat 2 kali, maluuuuuuuuuuuuuuu wooooooooooo!!!!

hey, cepat2 lah lulus, aku nak lesen babe. t 3 yr, gua nak round2 kuantan pakai kete. sekarg ni hlovete tggu dlu ek, anatomy, ko duk elok2 atas meje. sekarang bace bku jpj lak, hey, kan bagus de soalan bocor. menyampah giler!!

Ya Allah, luluskan lah aku ujian undang-undang :)

2 comments:

  1. lesen L mati, tangguh2 tgk da 2 taun. tu yg amik ujian comp balik

    ReplyDelete